Motorstopp i femton minusgrader

Välkomna, hur mår ni idag, har ni haft en vecka såhär långt? Själv mår jag fint och har haft en del att stå i men nu har det lugnat ner sig på jobbet så jag ska skriva ett inlägg, och jag hade tänkt att jag skulle skriva om ett företag som erbjuder hjälp inom bärgning och transport i Kramfors. Det finns ett företag som ni kan få veta mer om här, och det är ett företag som heter Bärgning & Transport Västernorrland, och med tanke på årstiden och att vintern är på gång kan det vara särskilt bra att veta om för er att det finns ett sådant här företag. 

Jag tycker alltid att de här inläggen där jag skriver och rekommenderar er någonting är särskilt viktiga att skriva, för jag vill verkligen kunna vara till hjälp för mina medmänniskor i både stort och smått, och därför tänkte jag att ni skulle få veta i mitt inlägg här idag att det alltid går att få hjälp inom bärgning och Transport i Kramfors med omnejd, dygnet runt, 365 dagar om året. Jag minns så väl i februari månad när det var 15 minusgrader ute och jag fick motorstopp ett par mil utanför stan. Då ringde jag till Bärgning & Transport Västernorrland som kom och bärgade bilen till närmsta verkstad, och det tog inte mer än 20 minuter så var de framme vid bilen, så det var en riktigt snabb service. Skulle det vara så att du är i akut behov av deras tjänster kan du alltid höra av dig till dem på 0612-10064, så hjälper de dig så snabbt som möjligt. Nu vet ni detta och vi knäpper våra händer i alla fall och ber en stilla bön satt våra bilar inte blir stående, men om det händer, ring då Bärgning & Transport Västernorrland!