Linderoths Cykel AB

Jag har skippat bilen för jag har uppnått trivselvikt som i ärlighetens namn inte kändes så trivsam längre. Jag plockade fram min cykel ur garaget och den hade stått därinne i flera år och det är en grym cykel, men den behövde lite kärlek och omvårdnad, service och reparation med andra ord. Jag sökte efter något företag som skulle kunna laga min cykel i Grästorp med omnejd, och jag fann ett företag i omnejderna som heter Linderoths Cykel AB och lämnade cykeln dit och fick tillbaks en cykel i ett kanonbra skick. Det var en månad sedan och sedan dess cyklar jag fram och tillbaka till jobbet varje dag och det blir över en mil dagligen och på köpet har jag gått ner ordentligt i vikt, så det här med att cykla förenar verkligen nytta med nöje. Jag vill nu inspirera er att ta fram även er cykel, och har ni ingen så behöver ni förstås då köpa en cykel i Grästorp ifall det är här ni bor. Just i Grästorp kan det dock vara svårt att fina en butik som har cykelförsäljning men om ni tar er till Lidköping och till Linderoths Cykel AB så finner ni ett stort utbud av cyklar, så det är verkligen butiken med stort B för er alla som är intresserade av att antingen köpa en cykel i Grästorp eller Lidköping, eller för er som vill hyra en eller om ni behöver en cykelverkstad. Just för närvarande har de ett erbjudande, en riktig Monark för drygt 4000 kronor. Hade jag inte redan haft en cykel så hade jag slagit till och köpt en sådan.